Levitä taikinalevyt leivinpaperille sulamaan noin 15 minuutiksi. Kauli levyjä jauhotetulla alustalla hieman ohuemmiksi (noin 22 x 11 cm).
Kuutioi poro. Levitä tuorejuusto taikinalevyille tasaisesti ja jaa poro päälle. Taita levyjen pitkiä sivuja noin sentti täytteen päälle. Ripottele juusto pinnalle. Paista 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Leikkaa hieman jäähtyneet levyt 5 viipaleeksi. Viimeistele viipaleet puolukoilla ja rucolalla tai rosmariinilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
36
149
3,0 g
1,9 g
0,4 g
0,4 g
0,1 g
1,4 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
500 g (1 pkt) voi- tai lehtitaikinalevyjä,
rucolaa tai rosmariinia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli